duminică, 18 ianuarie 2009

informatii lb. romana

Salut, ma numesc Mihai "Shoby" Draica, locuiesc in Bucuresti si ma ocup de bodypiercing din 1999 cand am absolvit un colegiu de asistenti medicali, ceea ce imi da dreptul sa lucrez cu ace si instrumentar medical. Am participat la mai multe emisiuni televizate: Stirile ProTv, Profashion - PRO TV, Viata in direct - B1TV, Oala sub presiune (unde am montat in direct un cercel), Ne vedem la TVR (mai multe editii) - TVR, si am avut interviuri in revistele 20 ani - iunie 2002 si Allgemeine Zeitung - noiembrie 2007.


Igiena:

Utilizez ace de unica folosinta, sigilate, in termen de garantie, dezinfectez zona cu iod, iar sterilizarea penselor se face inainte si dupa orice lucrare prin curatarea cu alcool izopropilic 99,6 grade si introducerea in sterilizator la 200 - 250 C.

Cerceii se sterilizeaza in alcool izopropilic 99,6 grade.

Anestezie:

Folosesc anestezie locala,cu xilina injectabil sau lidocaina spray in functie de zona (pentru piercingurile in nas, ureche si spranceana nu fac anestezie)

Durata lucrarii:

In functie de zona de lucru - in general max 10 secunde dupa ce anestezia si-a facut efectul

Zone:

Montez cercei in orice zona a corpului, dar cu avertismentul de rigoare - in anumite zone exista riscul respingerii cercelului.

Programare:

De preferat este programarea telefonica cu o zi inainte, pentru a sti exact ora la care instrumentarul sa fie sterilizat.

Regulile casei:

Varsta limita este de 18 ani, sub aceasta varsta avand nevoie de acordul parintilor.

Persoanele sub influenta alcoolului sau a substantelor narcotice de orice fel vor fi refuzate din start

Va rog sa nu veniti in grupuri mai mari de 3 persone - spatiul este limitat

Program de lucru:

In orice zi a saptamanii, prima lucrare incepand cu ora 10 si ultima lucrare la ora 18.00.


Contact:

0722.30.12.15

Tel. fix: 031

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu